Lite trist dag :(

Den här dagen lite tråkig,dels för min slöjdlärare är lite irriterande,hon blev sur för jag klippte fel och sa något i stil med "Ni kan inte göra så här bara för ni vill bli klara,ni slarvar för mycket".. Alltså det är klart man får göra fel ibland,särskilt då jag liksom oftast är bra på saker som har med skolan att göra.

Sen var det brandövning och det regnade,inte heller så kul,hela klassen visste att det skulle va så en kvart innan det hände vågade typ ingen gå på toa ifall att det skulle liksom bli brandalarm.. Inte så kul att kissa då,även om man vet att det är en övning.

Men i alla fall,det tråkiga var att jag skulle gå på Thevoicestreetdanceschool i en kurs med streetdance(inte så konstigt) men det var liksom ingen åldersgräns så det var mest fjortonåringar,och den yngsta förutom mig var liksom 12..

Så jag ville inte gå där,känner mig inte trygg att gå på dans med 14-15 åringar,men att liksom prata med dem är inga problem,bara jag liksom har en anledning till det.

Nej men i alla fall så gick jag hem!

Och nu är jag hemma!
Och läser lite i min bok Skuggkysst,tredje i V.A.Läser om serien tills Yttersta Offret kommer,och hitills har jag hunnit med Löftet,Törst och Skuggkysst(halva).

Tyvärr hittar jag inte Fruset Blod,den jag helst ville läsa!

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra,och på lördag ska jag,Issa,Teda och Sofie gå på bio och se smurfarna,haha :D

Fast vet inte riktigt om de kan,teda och sofie hade typ inte frågat än! Gör det :D

Kram Andiii♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0